Посветени на
вашето здравје

Највисоко ниво на квалитет и грижа за здравјето на нашите пациенти

За нас

Аптека Прима Лек – основана во 2001 година

Највисоко ниво на квалитет и грижа за здравјето на нашите пациенти.
Тим од фармацевти и фармацевтски техничари со долгогодишно искуство во фармацијата, со пратење на најновите светски трендови

Издавање на лекови, совети за нивна правилна и рационална употреба, проверка на интеракции меѓу лековите и лековите со храната, следење на ефектите на терапијата и несаканите ефекти, како и помагање на пациентите во поефикасно придржување кон препорачаниот режим на примена на лековите

23

Години

Искуство

Регионални застапници на производите на Tentorium

Зошто да нé изберете нас?

Стручност и Искуство

Фармацевтска грижа за пациенти кои истовремено примаат повеќе лекови

Индивидуален Пристап

Совети за здрав животен стил и превенција на хронични заболувања

Комуникација

Постојана комуникација со останатите здравствени работници во насока на подобрување на исходите за секој индивидуален пациент

Професионален тим

Тим кој постојано се надоградува и усовршува, вклученост во континуирана доедукација и доживотно учење

Лекови преку Фонд

Издавање на лекови од позитивната листа на товар на Фондот за здравствено осигурување

Совети

Совети за примена на суплементи, додатоци во исхраната и витамини кај сите возрасни популации и профили на корисници

Превенција

Совети за здрав животен стил и превенција на хронични заболувања

Насока за исхрана

Насоки за извор на детска исхрана, прихрана и суплементација

Производи за нега на уста

Широка палета на производи за нега на устата и забите

Препарати за нега на лице

Индивидуализирани совети за избор на најсоодветни препарати за нега на кожа и коса, медицинска козметика и дерматофармација

Суплементи за поддршка на бременост

Фармацевтска експертиза за рационална примена на хормонални препарати во гинекологијата,безбена примена на лекови во бременост и доење, најсоодветни суплементи за поддршка на бременост и плодност

Малопродажни претставници

Ексклузивни малопродажни претставници за широка палета на производи

Галерија

Loading
Your message has been sent. Thank you!